Buketi i
cvjetni
aranžmani

Originalne cvjetne dekoracije

Tražite buket za rođendan ili jednostavno želite iznenaditi voljenu osobu? Taj poklon prvenstveno govori o vama i vašem ukusu, a ujedno odaje poštovanje prema osobi kojoj je namijenjen. Ovisno o prigodi trebali biste razmotriti i različite vrste cvijeća jer svako ima drugačije značenje. No, zato smo tu mi! Pomažemo vam kako biste odabrali nešto što će impresionirati.

Reciklirajući materijali za održivi okoliš

Važno nam je istaknuti da je briga o okolišu neizostavni dio našeg poslovanja, ali i naš stil života.
Ekološki smo osviješteni i pri izradi naših cvjetnih dekoracija koristimo ekološki prihvatljive, reciklirane materijale (papir, žicu…) koji nisu štetni za okoliš.

Top 10 naših buketa

IZBOR IZ 2022. GODINE

Mi ne čekamo izgovore poput Valentinova ili Dana žena jer se igramo svježim cvijećem svaki dan. Tako iz naše Cvjetne galerije svakodnevno izlaze razni buketi koji zbog svoje ljepote postanu i dugovječni ukrasi u domovima. Kako svaki cvijet ima svoju ljepotu tako i svaki buket nosi svoju priču.

5 ideja za prekrasne bukete

INSPIRACIJA ZA DAN ŽENA

Dan žena je jedan od onih dana kad će vidjeti velik broj muškaraca kako nose bukete u rukama. Nerijetko se taj dan stvaraju i redovi ispred cvjećarnica, što nam je posebno drago.
Nekako se vezano uz obilježavanje tog dana – cvijeće nametnulo kao logičan izbor. U prošlosti je simbol ovog dana bio crveni karanfil, no danas se daruje razno cvijeće.

Pratite nas…