Cvjetne
edukacije

Praktično učenje za sve ljubitelje cvijeća

Zamislite da hodate livadom punom sitnog cvijeća i onda od njega napravite zadivljujući komad cvjetne umjetnosti! Upravo to možete doživjeti na našim cvjetnim edukacijama. Bilo da ste početnik ili već iskusni cvjećar, svoje vještine uvijek možete poboljšati. Naše radionice će vas inspirirati i motivirati da se okušate u novim izazovima.

Istražite razne teme unutar cvjećarstva poput izrade sezonskih aranžmana ili raznih vrsta buketa. Produbit ćemo vašu kreativnost, a garantiramo vam da ćete se izvrsno zabaviti.

Kontaktirajte nas za dogovor oko termina edukacije, a mi vam garantiramo da će biti kreativno i zabavno.

Dnevna radionica cvjetnog dizajna

Ovo je opuštena radionica za početnike i iskusnije hobiste. Radionica traje 2-3 sata i bavi se jednim specifičnim dizajnerskim projektom. Temu možete predložiti sami, a možemo vam ju i mi sugerirati.

Svaka radionica uključuje detaljnu demonstraciju dizajna, mnogo cvjetova i lišća, te sve alate i materijale koji su potrebni za vaš cvjetni projekt.

Grupe su male (4-6 polaznika) tako da naša Renata ima dovoljno vremena za razgovor sa svakim od polaznika.

Privatne grupne radionice cvjetnog dizajna

Privatna radionica je odlična opcija ako imate grupu prijatelja ili kolega kojima želite pružiti jedinstveno iskustvo aranžiranja cvijeća. Bilo da se radi o korporativnoj team building aktivnosti, djevojačkoj večeri ili proslavi rođendana, ova radionica će stvoriti predivne uspomene!

Radionice organiziramo za grupe do 6 ljudi, ali u slučaju da je grupa veća – mi možemo doći k vama.

Radionica izrade adventskog vijenca

Crikvenica, studeni 2022.

U Memorijalnom ateljeu Zvonka Cara u Crikvenici održali smo kreativnu radionicu izrade adventskog vijenca na inicijativu Grada Crikvenice. Sudjelovalo je više od 25 polaznica. Adventski vijenac izrađuje se u obliku kruga ili prstena od zimzelenog granja s četiri svijeće.

Pratite nas…