Renata Lovrenčić

Upoznajte REnatu

Kad uđete u prostor naše Cvjetne galerije RL u ulici kneza Ljudevita Posavskog 25, otkrit ćete najljepše od prirode u skladnim cvjetnim pričama. U prvom je planu svježe cvijeće koje će uskoro postati nečiji rođendanski poklon, vjenčani buket, ukras u domu…

Vlasnica Renata Lovrenčić ovim se poslom bavi dugi niz godina, od kad je otvorila cvjećarnica Aureus u zagrebačkom Oktogonu. Počela je s aranžmanima od suhog cvijeća koje joj je bilo velika ljubav tijekom studija. Iako po struci pravnica, ni dana nije provela u toj branši jer ju je ljubav odvela prema cvijeću.

Sve o umjetnosti slaganja cvijeća naučila je sama, a danas je najpoznatija po jedinstvenim buketima.

Njezine romantične i očaravajuće cvjetne dekoracije oduzimaju dah. Renatinu inovativnost, kvalitetu i profesionalizam prepoznali su brojni vjerni kupci, ali i struka. Njezin je moto da cvijeće može popraviti svaki dan.

Cvijeće je simbol života, ljepote i ljubavi. Svaki cvijet je jedinstven, baš kao i svaka osoba na ovom svijetu. Trudim se svaki cvijet predstaviti u najboljem svjetlu i naglasiti ono što je kod njega posebno. Kad volimo i brinemo se o cvijeću, učimo voljeti i brinuti se o svim živim bićima.
renata L.

JAVITE NAM SE

Posjetite nas u salonu u Ulici kneza Ljudevita Posavskog 25, a možete nas i nazvati ili nam poslati e-mail.

EKSKLUZIVNI PARTNER

Pratite nas…