Organizacija
evenata

POMOĆI ĆEMO VAM DA SE VAŠ DOGAĐAJ RAZLIKUJE OD DRUGIH

Kombiniramo dugogodišnje iskustvo i inovativne ideje, a slušamo vaše želje. Što god vi zamislite mi odrađujemo, a s našim cvjetnim dizajnom podižemo standarde.

Na vama je da na vaš event dođete opušteni, spremni za dijeljenje ugodnih trenutaka sa svojim gostima ili klijentima uživajući u vizualnom spektaklu.

Naš ekskluzivni partner u organizaciji evenata i raznih događanja je tvrtka Catering Kvatrić. Kompanija je to s dugogodišnjim iskustvom u području ugostiteljstva, poznata po kvaliteti, individualnom pristupu svakom klijentu i pouzdanosti. U svojoj ponudi imaju cijeli niz ekskluzivnih prostora, restorana, caffe barova i konferencijskih dvorana namijenjenih održavanju obiteljskih i poslovnih svečanosti, druženja, prezentacija, kongresa, rođendana…

Cvjetni aranžmani za interijere i eksterijere

Izrađujemo i cvjetne aranžmane za restorane, urede, hotele, privatne stanove, balkone, odnosno za sve vrste interijera i eksterijera. Prepustite se u naše ruke i uživajte u konačnom rezultatu.

Što je potrebno za organizaciju uspješnog eventa?

Dobar tim je najvažniji

Organizacija eventa može biti vrlo izazovna i složena, stoga je važno sve osigurati kako bismo izbjegli neugodna iznenađenja. Bez obzira radi li se o manjem ili većem događanju jedna je stvar najvažnija – imati dobar tim koji će to sve organizirati i na kojeg se mogu osloniti organizatori i gosti. Tim Cvjetne galerije RL je upravo takav.

Pratite nas…