najvažniji je dobar tim

Organizacija eventa može biti  izazovna i složena, stoga je važno pripaziti na nekoliko stvari kako bi se osiguralo da sve prođe glatko i bez neugodnih iznenađenja. Živimo u vremenima kada se organizira zaista velik broj raznih događaja i zato je važno unaprijed dobro promisliti kako napraviti nešto inovativno i posebno zbog čega će ljudi zapamtiti da su bili kod vas.

Izdvojili smo 5 stvari na koje treba obratiti pozornost prilikom organizacije:

1. Definiranje cilja i budžeta – ovo je korak koji se mora napraviti na početku jer o jasno definiranom cilju i realnom budžetu ovise svi ostali koraci.

2. Izrada detaljnog plana – on pomaže u organizaciji svih potrebnih aktivnosti, uključujući odabir datuma i lokacije, pozivanje gostiju, organizaciju prijevoza i smještaja, te osiguravanje hrane i pića.

3. Odabir lokacije – važno je uzeti u obzir broj gostiju, tip eventa i vrijeme održavanja. Lokacija treba imati dovoljno mjesta za sve goste i aktivnosti koje se planiraju.

4. Dobra komunikacija – organizatori, dobavljači, gosti i svi ostali sudionici koji su uključeni u organizaciju eventa moraju međusobno komunicirati kako bi rizik od nesporazuma sveo na minimum.

5. Plan B – uvijek postoji mogućnost nepredviđenih situacija i promjene planova, stoga je važno planirati što u tom slučaju treba učiniti.

No, bez obzira radi li se o manjem ili većem događanju jedna je stvar ipak važnija od ostalih – imati dobar tim koji će to sve organizirati i na kojeg se mogu osloniti organizatori i gosti. Tim Cvjetne galerije RL je upravo takav. Visoka razina stručnosti i znanja omogućava nam uspješno suočavanje s različitim izazovima tijekom procesa organizacije.

Svaki član tima ima jasno definiranu ulogu, a to osigurava da se svi zadaci obave na vrijeme i kvalitetno.

Kako izgleda cvjetni dizajn na eventima koje smo organizirali pogledajte na fotografijama.

Pratite nas…