Planiranje i
organizacija
vjenčanja

Vaše želje i ideje pretvaramo u stvarnost…

Planiranje i organizacija vjenčanja nisu jednostavni. Toliko ideja, lokacija, predivnih buketa i mogućih stilskih formi. A što odabrati?

Želite li da taj proces bude obavljen uz što manje stresa, a na jedinstven način – javite nam se s povjerenjem i prepustite se u ruke našeg tima. Nećete morati brinuti ni o čemu jer vam nudimo kompletnu uslugu planiranja i organizacije vjenčanja.

Naš je posao pružanje podrške i logistika uz sva pitanja vezana uz vjenčanje, rješavanje mogućih izazova i konačna realizacija vjenčanja. Budite bezbrižni, uživajte u najljepšem danu u životu i vjenčanju kakvog ste oduvijek sanjali!

Vjenčani buketi

Cvijeće je od davnina dio vjenčanih svečanosti, a vjenčani buket simbolizira život, ljubav i raskoš prirode. Savršen trenutak za početak razmišljanja o buketu je neposredno nakon odabira haljine i definiranja teme vjenčanja. Ne brinite, ne morate znati točno što želite jer mi smo tu da vas savjetujemo.

Cvjetne dekoracije

Prilikom organizacije vjenčanja treba se pobrinuti i za dekoraciju prostora. Cvjetni aranžmani na vjenčanjima više su od ukrasa, a svježe cvijeće uvijek izgleda elegantno i lijepo. Ono stvara dojam koji želimo prenijeti na druge. 

Koordinacija vjenčanja

Koordinator brine o uspješnoj provedbi plana vjenčanja. Nadzire dogovoreni raspored, kontrolira dobavljače i sve sudionike. Zahvaljujući koordinatoru mladenci i uzvanici uživat će u svakom trenutku.

Ivana i Tomislav

Clubhouse Golf Zagreb

Ivana i Tomislav izabrali su nas za izradu cvjetnih dekoracija njihovog vjenčanja u restoranu Clubhouse Golf Zagreb na Jadranskoj aveniji. Radili smo kompletnu dekoraciju restorana i terase te izradu vjenčanog buketa. Ivana je obožavateljica minimalizma, pa smo se zadržali na jednostavnosti i bijeloj boji. Tako su u većini aranžmana prevladavale bijele hortenzije koje smo povremeno kombinirali s onima u plavoj verziji.

NEVENA I IVAN

Restoran Mirabilis, Zadar

Nevena i Ivan izabrali su nas za izradu vjenčanog buketa i cvjetnih dekoracija njihovog vjenčanja u restoranu Mirabilis u Zadru. Ovo vjenčanje je bilo specifično po tome što smo zbog nepredviđenih okolnosti imali samo dva dana za organizaciju cijelog posla. Tema vjenčanja bio je cvijet božura, a od ostalog cvijeća koristili smo lizijantus, matthiolu, hortenzije…

Pratite nas…